Nu lanserar vi webbshop för Plackers samtliga produkter – 40 procent rabatt i 10 dagar!

Plackers webbshop erbjuder komplett produktsortiment

Du hittar nu Plackers kompletta produktutbud på en och samma plats, shop.plackers.se. För att uppmärksamma lanseringen erbjuds 40 procent på alla artiklar fram tills 31 oktober, ange koden INTRO40.

– Vi vill vara ett komplement till alla återförsäljare och visa upp hela produktbredden. Så lanseringserbjudandet är unikt och är för att skapa uppmärksamhet kring att möjligheten finns, säger Stefan Hansson, vd på Plackers.

Plackers tandtrådsbyglar, mellanrumsborstar, tandstickor och övriga produkter hittar du över hela Sverige i matbutiker, apotek och återförsäljare såsom Apotea.se. Från och med idag kan du dessutom beställa samtliga Plackers produkter direkt från shop.plackers.se och få tillgång till hela produktutbudet, både utgångna artiklar och kommande.

Som lanseringserbjudande erbjuds alla kunder 40 procent lägre pris på hela sortimentet fram till 31 oktober. Leverans sker i hela Sverige och skickas samma eller nästföljande dag. Du betalar enkelt och tryggt med Klarna eller kort.

– Vi får förfrågningar från kunder som kanske inte hittar vad de söker i hemorten eller på nätet, då kan de köpa produkterna direkt från oss nu. Detta är ett komplement till våra återförsäljare som vi hoppas kunna ta till fler länder i Norden framöver, säger Stefan Hansson, vd på Plackers.

 

Surfa in på shop.plackers.se och beställ dina favoriter. Ange koden INTRO40 i kassan.

 

  • Leverans med DHL i hela Sverige inom två dagar
  • Säker och trygg betalning med Klarna
  • Skapa konto och få uppdateringar vid kommande kampanjer