På mässa i Göteborg och Helsingfors

Plackers på mässan Swedental i Göteborg 2018

Med budskapet God munhygien på en minut var team Plackers i november på mässturné till Swedental i Göteborg, Farmasidagene i Oslo och Finnish Dental Congress & Exhibition i Helsingfors.

– Vi vill göra god munhygien till något enkelt, att det går snabbt och inte är krångligt. Så vi lanserade 1-minutsmetoden med främsta betydelsen att investera en minut per dag på flossning kommer ge stora resultat i det långa loppet, säger Stefan Hansson, vd för Plackers Scandinavia.

Plackers ställer ofta ut på branschmässor i Norden för att sprida kunskap om god munhygien och informera om hur tandköttsinflammation och tandlossning förebyggs.

– Det är också ett bra tillfälle att träffa och få värdefull feedback från tandläkare, tandhygienister, apotekare, potentiella samarbetspartners och andra kollegor i branschen.

På mässorna presenterade Plackers det nya konceptet 1-minutsmetoden.

– Genom att skapa vanan och investera en minut varje dag på mellanrumsrengöring kan alla undvika sjukt tandkött, tandlossning och även främja hela kroppens hälsa.

Det är totalt 18e gången som Plackers deltog på Swedental i Göteborg, Nordens största dentalmässa, och femte gången på Finnish Dental Exhibition, en tandläkarmässa i Helsingfors.

– De är bra tillfällen att presentera Plackers engagemang för munhälsa och att vi är en ledande aktör i Norden, säger Stefan Hansson.